Godina 2016 u studiju Salt & Water

Vesti iz studija

Pre nego što počnemo da brojimo sekunde do početka 2017. osvrnimo se na tren na godinu koja ostaje za nama i sve ono što je obeležilo naš studio u prethodnih 366 dana. Bilo je tu dosta toga, da budemo iskreni, i iskreno se nadamo da ćemo i u narednom periodu nastaviti u istom ritmu.

Godina je zvanično počela sa sjajnim vestima. Naš studio dobio je priznanje za posebnu inicijativu u preduzetničkom stvaralaštvu i tako se uvrstio na u ekipu “Stvaratelja za stoljeća”, i to sve na inicijativu međunarodnog foruma “Perspektive”.

U aprilu smo posetili uvek sjajni Salon nameštaja u Milanu. Naš kompletan izveštaj sa manifestacije možete pročitati ovde.

Već godinama unazad, naše partnerke iz Udruženja poslovnih žena Srbije svakog aprila obeležavaju Svetski dan devojčica na vrlo lep i edukativan način. Ove godine i mi smo se priključili inicijativi, te su naš studio jednog dana zaposele devojčice iz jedne novosadske škole. Bilo je zaista zabavno i nadamo se da će se u budućnosti još više kompanija priključiti inicijativi.

Jedan od naših starijih projekata zadobio je malo pažnje pa se tako našao u brojnim svetskim i domaćim medijima, to jest od Gradnje, pa sve do Inhabitat-a!

Kraj proleća dočekali smo sa još jednom nagradom u rukama. U pitanju jeotkup za dizajn fasade u Suboticisa kojim smo učestvovali na velikom konkursu, a potom i izložbi.

Krajem jula naš projekat katamarana apartmana proglašen je za najbolju biznis ideju od strane međunarodne organizacijeCreative Business Cup. Ova pobeda nam je omogućila da projekat predstavimo pred međunarodnom publikom u Kopenhagenu proteklog novembra.

Ove godine smo obeležili i peti rođendan firme! Tim povodom napravili smo ovaj kratki video u kojem se vidi šta smo sve postigli za to vreme.

Pregled završavamo ovogodišnjim dizajnom na koji smo veoma ponosni. U pitanju je mala rasklopiva kuća za uživanje u prirodi koja je pobrala velike simpatije u poslednjih nekoliko meseci. Trenutno prikupljamo podatke o zainteresovanim kupcima, a nadamo se da će tokom sledeće godine ovaj koncept preći u stvarnost.

 

 

SHARE THIS POST: