Godina 2016 u studiju Salt & Water

Godina 2016 u studiju Salt & Water

Pre nego što počnemo da brojimo sekunde do početka 2017. osvrnimo se na tren na godinu koja ostaje za nama i sve ono što je obeležilo naš studio u prethodnih 366 dana. Bilo je tu dosta toga, da budemo iskreni, i iskreno se nadamo da ćemo i u narednom periodu nastaviti u istom ritmu.
Godina je zvanično počela sa sjajnim vestima. Naš studio dobio je priznanje za posebnu inicijativu u preduzetničkom stvaralaštvu i tako se uvrstio na u ekipu “Stvaratelja za stoljeća”, i to sve na inicijativu međunarodnog foruma “Perspektive”. 
U aprilu smo posetili uvek sjajni Salon nameštaja u Milanu. Naš kompletan izveštaj sa manifestacije možete pročitati ovde.

0luksuzna kabina za tusiranje salon namestaja milano

Već godinama unazad, naše partnerke iz Udruženja poslovnih žena Srbije svakog aprila obeležavaju Svetski dan devojčica na vrlo lep i edukativan način. Ove godine i mi smo se priključili inicijativi, te su naš studio jednog dana zaposele devojčice iz jedne novosadske škole. Bilo je zaista zabavno i nadamo se da će se u budućnosti još više kompanija priključiti inicijativi.
Jedan od naših starijih projekata zadobio je malo pažnje pa se tako našao u brojnim svetskim i domaćim medijima, to jest od Gradnje, pa sve do Inhabitat-a!
Kraj proleća dočekali smo sa još jednom nagradom u rukama. U pitanju je otkup za dizajn fasade u Subotici sa kojim smo učestvovali na velikom konkursu, a potom i izložbi.

dizajn fasade u subotici

Krajem jula naš projekat katamarana apartmana proglašen je za najbolju biznis ideju od strane međunarodne organizacije Creative Business Cup. Ova pobeda nam je omogućila da projekat predstavimo pred međunarodnom publikom u Kopenhagenu proteklog novembra.
Ove godine smo obeležili i peti rođendan firme! Tim povodom napravili smo ovaj kratki video u kojem se vidi šta smo sve postigli za to vreme.
Pregled završavamo ovogodišnjim dizajnom na koji smo veoma ponosni. U pitanju je mala rasklopiva kuća za uživanje u prirodi koja je pobrala velike simpatije u poslednjih nekoliko meseci. Trenutno prikupljamo podatke o zainteresovanim kupcima, a nadamo se da će tokom sledeće godine ovaj koncept preći u stvarnost.