Vahali X rečni kruzer osvojio nagradu za najbolji spa i fitness prostor

Vesti iz studija

Početkom novembra, naš studio je primio uzbudljive vesti koje će promeniti tok našeg putovanja dizajna. Naš inovativni dizajn enterijera za Vahali X river cruiser, ključni element revolucionarne koncepcije rečnih krstarenja Vahali Shipyard-a, stigao je u finale prestižnih nagrada za enterijer brodova za krstarenje 2022. godine – kategorija Najbolji spa ili fitness prostor.

Ova koncepcija je zahtevala odstupanje od uobičajenog, tražeći enterijer koji je bio i najsavremeniji i miran. Tim je prihvatio ovaj izazov sa kreativnošću i preciznošću. Prirodni materijali i umirujuće nijanse postavili su scenu za atmosferu spokoja. U zoni za masažu, drvo zauzima centralno mesto, usklađujući se sa bujnom zelenilom na zidovima. Pozlaćeni detalji na recepciji i ogledalima dodali su dodir luksuza.

Dizajnerska inovacija nam je donela ne samo mesto u finalu, već označila i izvanredno putovanje tima koji pre toga nije bio poznat u industriji krstarenja. Još impresivnije je što je naš dizajn konkurisao sa morskim kruzerima, nudeći potpuno drugačije mogućnosti.

U Londonu, 1. decembra na Cruise Ship Interiors Expo 2022, proglasili su nas pobednicima nagrade za Najbolji spa i fitness prostor. 

Vahali X River Cruiser, pravi dokaz inovacije i elegancije, bio je kolektivno remek-delo između Salt & Water-a i VAHALI Shipyards-a. Ova nagrada označava ne samo naše dostignuće, već i našu posvećenost pomeranju granica dizajna.

Dok slavimo ovaj izvanredan uspeh, pozivamo vas da istražite naš portfolio, gde ćete otkriti više o našim dizajnovima.  

PODELI OVAJ POST: