Luksuzna modna oaza u centru Novog Sada

Na visokom prizemlju, usred samog centra grada, smestili smo lokal sa izuzetnim karakterom. Njegov duguljasti oblik i prirodno osvetljenje koje dopire samo kroz prednji izlog i bočne prozore sa jedne strane lokala, bili su vrlo izazovni za projektovanje. Kreativnim pristupom problemu i nestandardnim rešenjem lokal je postao mnogo više od običnog prodajnog prostora.

luxury-fashion-store-novi-sad

Ovaj prostor je razrađen do najsitnijih detalja kako bi pružio sve što je potrebno za ugodan boravak u njemu, kvalitetno usluživanje kupaca i i funkcionalan raspored izloženih artikala. U njemu se nalaze dva dela za izlaganje odeće, pult sa kasom, toalet, mini kuhinja, pomoćni magacin i kabine za presvlačenje. Posebna pažnja je posvećena prostoru za aksesoare, torbe i obuću.

Klijentkinja, koja već ima uspešne prodavnice  u Beogradu, donela je svoju jedinstvenu estetiku i ukus u Novi Sad. Poseban izazov predstavljao je oblik lokala – uzak i dug, ali je dizajniran tako da se ceo prostor vidi iz izloga, stvarajući prijatan i razigran ambijent. Naglasak je stavljen na osvetljenost lokala kako bi se zadržala visina prostora.

luxury-fashion-store-design

Dizajn ovog lokala je suptilan i svetao, sa nijansama bež boje i pažljivo odabranim teksturama, uključujući polirani inoks i zidove sa hrapavom teksturom. Upotreba ogledala, refleksija i efektnih lustera dodaje luksuz i dinamiku prostoru. 

Ono što ovaj lokal čini posebnim jeste ponuda garderobe italijanskog vrhunskog kvaliteta. To dodaje sofisticiranost i eleganciju prostoru, čineći ga savršenim mestom za sve ljubitelje mode.

luxury-fashion-store

Ovaj lokal je mnogo više od mesta za kupovinu – to je iskustvo. Ovaj projekat je primer kako se multifunkcionalnost i estetika spajaju u savršenom skladu, stvarajući prostor u kojem se osećate posebno. 

luxury-fashion-store