Enterijer poslovnog prostora za Advanced Silicone

Poznata švajcarska firma koja se bavi elektronikom prošle godine se preselila u novu poslovnu zgradu gde zauzima dve etaže i preko 1000m2. Naš je zadatak bio da osmislimo raspored novih prostorija, a zatim ga u potpunosti i opremimo. Novi prostor je dizajniran tako da prati misiju i viziju kompanije, u skladu sa njenom poslovnom kulturom. Svi elementi enterijera, nameštaj i staklene pregrade izrađeni su u Srbiji po našem dizajnu i pod našim nadzorom i uspešno uklopljeni u novi prostor.

business-space-silicon-advanced

Opredelili smo se za dizajn koji asocira na oblast kojom se klijenti bave. Veliki broj elemenata nameštaja ima zakrivljene površine koje podsećaju na delove mikročipova. To su kontinualne fluidne forme koje prelaze jedna u drugu u futurističkom stilu.

business-space-advanced-silicon

U enterijeru smo se opredelili za zaštitne boje kompanije (svetlo plava, tamno plava i bela). Ovo je pre svega uočljivo na tepihu i grafikama na zidu. Da bi prostor dodatno oživeli, u nameštaju se pojavljuje i tekstura drveta. Dizajnirane su i specijalne police koje služe kao vizuelna pregrada prostora i uvode zelenilo u prostor.