Advokatska kancelarija

Projekat enterijera advokatske kancelarije Mandić razvijali smo istovremeno sa izgradnjom objekta u kom se kancelarija nalazi. Zahvaljujući tome, unutrašnji prostor je u startu mogao da se u potpunosti prilagodi budućoj nameni.

Vlasnik kancelarije želeo da od stana u izgradnji napravi poslovni prostor – advokatsku kancelariju.

Istovremeno, bilo je jako bitno da stvorimo prostor koji oslikava poštovanje pravih vrednosti. U njemu bi klijenti trebalo da se osećaju prijatno a a zaposleni da se lako udube u rad.

Imajući to na umu, prostor je uređen u klasičnom stilu. Topla boja hrasta istovremeno naglašava ozbiljnost firme i pruža osećaj dobrodošlice.

Prostor se, između ostalog,  sastoji i od ulaznog hola pretvorenog u čekaonicu sa dve stolice i stočićem. U njemu dominira obložen dekorativni stub sa logoom kancelarije. U kancelariji za pripravnike nalaze se tri mesta, te veliki orman za odlaganje slučajeva. Dve kancelarije za advokate opremljene su udobnim nameštajem, kako za zaposlene tako i za stranke. Ergonomski dizajnirane fotelje u smeđoj boji odlično se uklapaju u prostor a istovremeno olakšavaju višesatno sedenje zaposlenih.

Kancelariju direktora bilo je veoma izazovno rešiti zbog velikog stuba u prostoru. Umesto da ga sakrijemo, odlučili smo da od njega stvorimo centralni motiv ukrašen plaketama i diplomama koje potvrđuju kompetentnost celog tima. Preko puta stuba u niši Isprojektovali smo orman sličnog dizajna preko puta stuba, u niši. U direktorskoj kancelariji nalazi i biblioteka sa TV-om. Na sto direktora nastavlja se konferencijski sto sa 4 stolice.

Kancelarije su opremljene raskošnijim masivnim nameštajem i drvenim oblogama na zidovima, Imaju i elemente sa puno mesta za odlaganje i arhiviranje predmeta.

Kuhinja, u kombinaciji drveta i svetlog medijapana stilski se nadovezuje se na prostor čekaonice. Opremljena sa dve ringle, sudoperom i ugradnim frižiderom pruža mesto predaha timu u toku radnog vremena.