Kvalitetne tapete kao tajno oružje dobrog dizajna

Blog

Priča o Omexco tapetama počela je u Belgiji tokom poznih sedamdesetih. Od tog momenta, kompanija je zahvaljujući svojim vrhunskim proizvodima za oblaganje zidova konstantno rasla i danas predstavljaju svetskog lidera u ovoj oblasti.

Naša direktorica Svetlana se sa Omexco tapetama prvi put susrela na Salonu nameštaja u Milanu pre četiri godine. “Bila sam fascinirana na prvi pogled”, rekla nam je, “pre svega zbog njihovih posebnih, inovativnih tehnika izrada tapeta”. Zahvaljujući upravo ovim tehnikama sposobni su da proizvedu kombinacije najraznovrsnijih materijala i tekstura, te je nesumnjivo da su se brojni čuveni dizajneri i kreatori opredelili baš za njihove proizvode.

Budući da našim klijentima uvek želimo da pružimo samo ono najbolje, kada radimo na dizajnu unutrašnjeg prostorija, Omexco nam je vrlo često prvi na listi brendova koje ćemo predložiti klijentu. U našim projektima, to izgleda ovako.

Upadljiva zidna obloga može igrati ulogu dekorativnog elementa. Za potrebe dekoracije moderne kancelarije uređene u luksuznom stilu, nekoliko modela iz Omexco kolekcije pokazalo se kao odličan izbor. Najbolje su se uklopile nijanse “Minerals”, kao i specijalna mini-kolekcija sa potpisom čuvenog modnog kreatora Maisona Martina Margiele.

Da Omexco zidne obloge nisu prigodne isključivo poslovnom prostorima potvrđuje i enterijer naše energetski efikasne kuće na koju smo izuzetno ponosni. Različite obloge planiramo da iskoristimo u različitim prostorijama, a pred vama je kutak iz kućne teretane čijem je dekoru kolekcije “Brocades” i “Haiku” daju poseban ugođaj.

 

 

Ovaj tekst prvi je u nizu onih u kojima ćemo obrađivate brendove i materijale sa kojima najviše volimo da radimo. To znači da ćemo vas u narednom periodu upoznati sa još nekoliko odličnih imena!

PODELI OVAJ POST: