So & voda …zemlja…vazduh

Morska so i voda podižu naš imunitet i unapređuju mentalnu snagu. Zemlja i priroda jačaju naše korene. Vazduh nam daje život i slobodu.

Ove elemente koristimo u kreiranju funkcionalnih prostora koji vam omogućuju blagostanje. Zato što su za nas, arhitektura i dizajn odraz života.

dubrovacka-jahta

Naše nagrade

Moja prva oluja na brodu pokazala mi je moć vode… I dobrog dizajna.

Čim sam stala na jedrilicu znala sam da vodu osećam kao prirodno stanište. Nakon godina jedrenja za reprezentaciju i suđenja na internacionalnim regatama, počela sam usavršavanje u dizajnu jahti i njihovom konstruisanju. Imala sam priliku da sarađujem sa svetskim stručnjacima pre nego što sam otvorila sopstveni studio. Sada sa svojim timom dizajniram enterijere za jahte širom sveta.

Svetlana Mojić Džakula, CEO @ Salt & Water studio

svetlana-mojic-dzakula

Edukacije i specijalizacije u dizajnu enterijera jahti

master-in-yacht-and-design-construction
yacht-design-course

Konferencije i gostujuća predavanja

Naš tim

Mi smo tim arhitekti, dizajnera enterijera i dizajnera specijalizovanih za unutrašnjost jahti. Iako su naše kancelarije u Novom Sadu, radimo širom sveta. Redovno posećujemo internacionalne sajmove brodova i konferencije, držeći  korak sa globalnim trendovima u dizajnu jahti.

salt-and-water-design-studio-team

Naši klijenti

Mediomoda ribarski, katamaran PMF logo 1969

Oni znaju kako je to biti na vodi i kakav je posao brodoinženjera. Što je najvažnjije, njihovi prvi konceptualni dizajn je skoro uvek pun pogodak, a to nam štedi dosta vremena i novca.

Marko M, captain

yacht-render

Da dizajniramo vašu jahtu, dom ili kancelariju