Dekoracija enterijera: Specijalitet našeg studija

Blog

Naš dizajnerski tim u svojim projektima obraća veliku pažnju na svaki detalj. Stoga se u našoj ponudi, pored usluge dizajniranja enterijera nalazi i usluga dekoracije prostora.

Ovu uslugu nudimo sa ciljem da oživimo svaki prostor na kojem radimo. To radimo pomoću pažljivo odabranih elegantnih detalja, tkanina i umetničkih dela koji upotpunjuju celokupnu sliku prostora i stil koji smo zajedno sa klijentima definisali. I sve to, naravno, u cenovnom rangu klijenata.

Drugim rečima, za sve prostore koje dizajniramo voljni smo da predložimo sitnice koje život znače!

U to spadaju:

– Tkanine (zavese, jastuci, prekrivači),
– Slike,
– Skulpture,
– Ukrasni predmeti (satovi, keramika i slično),
– Tepisi

U konačni projekat ući će oni dekorativni elementi koji se najviše dopadaju našim klijentima, bilo da su to stvari koje mogu naći u slobodnoj prodaji ili one koje se rade po porudžbini. Budući da sarađujemo sa velikim brojem umetnika i zanatlija, našim klijentima rado predlažemo dela koja će se uklopiti u njihov životni i radni prostor. Posebnu zanimljivost u ovoj ponudi predstavlja i saradnja sa zanatskim radnjama specijalizovanim za rad sa tkaninama ne bismo li našim klijentima mogli da ponudimo unikatne radove kojima će oplemeniti svoj dom.

Na kraju pročitajte ovaj tekst kako biste se upoznali sa ponudom dizajna enterijera koju pruža naš studio.

PODELI OVAJ POST: