Vinski bar u Boki kotorskoj

Blog

Predstavljamo projekat enterijera modernog vinskog bara koji smo dizajnirali za klijente iz Crne gore. Bar će se nalaziti u Boki kotorskoj koju neki stanari našeg studija smatraju omiljenim mestom na svetu, što znači da smo vrlo uzbuđeni što će se jedan naš projekat izvesti u baš tamo. Projekat će se vrlo uskoro finalizirati, a dok ne dobijemo priliku da pokažemo fotografije istog, predlažemo vam naše vizualizacije.

Što se tiče vodeće ideje, nakon malo premišljanja, klijenti su se poveli našom omiljenom temom – uklapanjem modernog stila sa elementima iz prirode. To je ujedno i razlog zašto u ovom enterijeru preovlađuje puno drvo i mnogo zelenila. Tu su brojne saksijice sa biljkama, pa čak i zanimljivi custom made elementi poput lustera ukrašenih zelenilom.

Pored pića i poslastica, ovaj vinski bar nudiće i određena jela, pa se stoga iza šanka nalazi i kuhinja. Sam šank je pozicioniran kod ulaza, te tako masivan praktično dominira prostorom, baš kao u svakom domaćinskom baru.

Jedan od nama najdražih elemenata u ovom enterijeru je pod kod kojeg se prepliću moderni sa vintage šablonima, a ono što čini enterijer još zabavnijim su razni kuhinjski ukrasi na zidovima. U posebnom ćošku, nalazi se i natpis napravljen od vinskih pampura pored kojeg je i tabla za pisanje na kojoj će se, verujemo, svaki da smenjivati nazivi dnevnih specijaliteta.

Predviđeno je da gosti sede za tri tipa sedalica: na visokim šank stolicama, običnim niskim stolicama i u separeu.

Više vizualizacija ovog projekta nađite u našem portfoliju.
Kliknite OVDE da se upoznate sa još jednim našim sličnim projektom.

SHARE THIS POST: