Industrijski stil u nautičkom izdanju

Industrijski stil u nautičkom izdanju

Prošlog meseca naš tim je osmislio dizajn koktel bara u simpatičnoj maloj marini na engleskoj obali Severnog mora. Bar ima fantastičan pogled na more i sve brodiće smeštene u marini, što gostima predstavlja poseban užitak.
No, na samom početku dizajnerskog procesa, ovo naizgled malo mesto zadavalo je našim arhitektama jake glavobolje. A evo i zašto.
Da budemo precizniji, objekat ima dva nivoa povezana spiralnim stepenicama. Oba sprata su pomalo uska i neobično oblikovana. Samim tim, naš konačni projekat moro je da bude praktičan, a opet udoban ne bi li se ovo mestašce vizuelno proširilo. Jedno od rešenja bilo je postavljanje malog bara na sprat. Koktel bar takođe ima slatku malu terasu koja će sigurno biti dupke puna tokom leta.
Baš kao i u slučaju urbanog kafića kojeg smo dizajnirali pre nekoliko meseci, i ovaj bar je opremljen u sve popularnijem industrijskom stilu sa mnoštvom šarmantnih detalja poređanih po celom enterijeru, jer smatramo da će ovakav razigrani stil uneti dašak nežnosti u sirovi industrijski stil. Šta više, čini nam se da se našim klijentima ovaj projekat poprilično dopada!
Pogledajte ovaj projekat i u našem portfoliju.