Dizajn enterijera moderne taverne u Velikoj Britaniji

Arhitektura & Enterijer

Pre izvesnog vremena učestvovali smo u procesu dizajniranja moderne taverne u okrugu Češir na severozapadu Engleske i konačno smo dobili priliku da ga predstavimo.

Define Food and Wine je mesto u kojem možete prezalogajiti lagan obrok, probati sir vrhunskog kvaliteta ili čašu domaćeg vina. Štaviše, ako vam se ukus svidi, možete kupiti i čitavu flašu!

Jon Campbell, naš klijent i osnivač ovog mesta, tražio je od nas da napravimo vizualizacije objekta koje bi ga prokazale kao prijatno mesto obasjano svetlošću sa mnogo drvenih detalja i polica na kojima će se čuvati vina.

“Hteo sam kreiramo ambijent koji je elegantan ali ujedno i opušten. Naša taverna će biti mesto u kojem ljudi mogu da dođu na kafu, lagani ručak, popodnevni čaj, a uveče da se opuste za šankom. Ipak, treba da bude jasno da je Define prvenstveno prodavnica domaćeg vina u kojoj gosti treba da se osećaju prijatno i slobodno da isprobaju sve one ukuse kojih ih zanimaju, te da one najbolje kupe”, rekao nam je Cambell.

Ovaj lokal jedinstven je i po staklenom krovu koji krasi centralni deo, zahvaljujući kojim je isti uvek obasjan suncem. Ovakav krov naglasio je i neobičnu geometriju prostora, a klijent se za ovaj korak odlučio iz razloga što nije želeo da pravi veće prepravke na već postojećem objektu.

Define Food and Wine je nedavno zvanično otvoren, a mi vas pozivamo da posetite njihovu Facebook stranicu.

PODELI OVAJ POST: