Moderni vinski bar

Puno drvo, brojne male saksije sa biljkama, pa i custom made elementi poput lustera ukrašenih zelenilom – to su neki od detalja iz bara koji smo dizajnirali u Crnoj Gori. U Boki Kotorskoj projektovali smo enterijer vinskog bara uklapajući moderan stil sa elementima iz prirode.

Jedan od nama najdražih elemenata u ovom enterijeru je pod kod kog se prepliću moderni sa vintage šablonima. Ono što čini enterijer još zabavnijim su razni kuhinjski ukrasi na zidovima. U posebnom ćošku, nalazi se i natpis napravljen od vinskih pampura pored kog je i tabla za pisanje na kojoj će se, verujemo, svakog dana smenjivati nazivi dnevnih specijaliteta.

Pored pića i poslastica, ovaj vinski bar nudiće i određena jela, pa se stoga iza šanka nalazi i kuhinja. Sam šank je pozicioniran kod ulaza, te tako masivan praktično dominira prostorom, baš kao u svakom domaćinskom baru. Predviđeno je da gosti sede za tri tipa sedalica: na visokim šank stolicama, običnim niskim stolicama i u separeu. Gde god se smestili, uvereni smo da će u enterijeru i atmosferi uživati.