Plutajuća marina

Prošle godine dobili smo veoma zanimljiv poziv za saradnju na izuzetno inovativnom projektu. U pitanju je  Marina Pods™, čija je osnovna ideja da pruži alternativu turizmu morskih marina.

floating-marine

Već tradicionalno, naš studio se zalaže za dizajnerska rešenja koja će omogućiti ljudima da uživaju u lepotama prirode poštujući okolinu. Omogućavajući pristup netaknutoj prirodi, uz sve pogodnosti standardne marine, je nešto što trenutno nedostaje.

Ian Scaffe, vlasnik Marina Pods™ sa svojim timom, našao je rešenje za ovaj veoma rasprostranjen problem – da dok uživate u netaknutoj prirodi ne morate da se odreknete komfora na koji ste navikli.

floating-marine

Marina Pods koristi alternativne izvore energije i osmišljena je tako da štiti od vetra i talasa. Istovremeno poseduje prostor za odmor i relaksaciju i mokri čvor sa tuševima. Na jednom kraju, nalazi se zelenilo, koje štiti od vetra i stvara prijatan prostor. Sa zavetrinske strane, dizajnirali smo prostor za odmor, kafe i mokri čvor. Inspirisani talasima, krov, šank i sedeće garniture stvorili smo zakrivljenim formama. Bela boja i tekstura drveta, idealan su okvir za vodu i prirodu kojom je marina okružena.

floating-marine
Na plutajućoj marini, možete predahnuti od plovidbe i lakše pristati u plitkim vodama. Možete i uživati u prostranoj tuš kabini ili u ukusnom obroku sa prijateljima na specijalnoj lokaciji.

Više o plutajućim marinana možete naći na http://marinapods.com