Sve što nas je naučila poseta Tarkett Akademiji

Sve što nas je naučila poseta Tarkett Akademiji

Prošle nedelje smo imali zadovoljstvo posetili Tarkett Akademiju u Bačkoj Palanci, jedinstvenom edukativnom centru istoimenog proizvođača podnih obloga.
Kao što je navedeno na njihovom sajtu, Tarkett Akademija je centar za trening i edukaciju koji ima za cilj da poduči polaznike naprednim tehnikama oblaganja podova, ali i da širu publiku pobliže upozna sa celokupnim asortimanom kompanije. Realno govoreći, skoro svako u ovoj industriji zna da su Tarkettovi proizvodi nenadmašni na našem tržištu budući da se radi o kompaniji poznatoj po kvalitetu i vrhunskoj obradi materijala. Samim tim, u Bačku Palanku smo se uputili sa visokim očekivanjima spakovanim među prtljagom. I nismo pogrešili.
Svetlana je impresionirana teksturama u Tarkettovoj ponudi
Tamo smo stigli sa misijom da istražimo sve postojeće razlike u različitim podnim proizvodima, a na kraju smo se odlično proveli tokom predavanja. Jedna od najzabavnijih lekcija pojasnila nam je kako da ubedimo klijente da biraju mudro umesto jeftino. Takođe smo naučili da ključ Tarkettovog uspeha leži u njegovom poštovanju prema drvetu i drugim prirodnim materijalima koje svakodnevno koristimo u svom domu i svim ostalim objektima.
Niste sigurni koju podnu oblogu da odaberete? Šta drugo da vam kažemo sem – put pod noge i pravo u Bačku Palanku!
Zaposleni u Tarkettu tvrde da svoje proizvode dizajniraju po ukusu i potrebama klijenata, i verujemo im. To je upravo ideja kojom se i mi vodimo, i trudimo se da je ispoštujemo svakim novim projektom. Zanimljivo je da Tarkett redovno organizuje seminare i kurseve namenjene kako profesionalcima, tako i amaterima koji žele da nauče nešto novo o podnim oblogama – ali i da dobiju sertifikat koji garantuje da je njihova usluga vrhunskog kvaliteta. Stoga se svim budućim klijentima preporučuje da unajmljuju isključivo zanatlije sa Tarkettovim sertifikatom kako bi bili što sigurniji da je proizvod koji su kupili stigao u prave ruke.
Slike:  www.tarkett.rs