Mikrorenoviranje jahte, najbrži način da osvežite unutrašnjost

Dizajn jahti
Spavaca soba sa velikim krevetom, mikrorenoviranje

Dok se spremate za sledeću sezonu, ovo su samo neki od mogućih scenarija koji vas mogu dočekati:

Većina enterijera jahte je i dalje u odličnom stanju, no ima par mesta na kojima je prošla voda kroz obloge furnira i ostavila tamne fleke.

Ili

Prostor za obedovanje i dalje izgleda moderno i novo izuzev ugaone garniture na kojoj je ispucala veštačka koža i propalo punjenje.

Ili

Uzglavlje kreveta i zidne svetiljke uz njega su potpuno zastareli i kvare celokupni utisak vlasničke kabine.

Ako sami organizujete ove izmene, više vremena će vam biti potrebno za dogovaranje radova nego što će sami radovi trajati. S druge strane, obim radova je suviše mali da bi se obratili većini studija specijalizovanih za enterijere jahti. 

Često sam se susrela sa kapetanima jahti koji su imali ovaj problem. Hteli su da se bave godišnjim održavanjem i pregledom jahti, no umesto toga trošili su dragoceno vreme na ove izmene u enterijeru. 

Jednostavno, nisu bili sigurni koga mogu da kontaktiraju za tako male izmene i da mu prebace celokupnu organizaciju i izradu izmena.

Upravo iz tog razloga, od prošle godine moj tim nudi uslugu mikrorenoviranja.

Pitate se šta je to?

Salon pre i posle,mikrorenoviranje
Naš predlog mikrorenoviranja salona na Tarrab Raised Pilothouse motornoj jahti iz 1995. godine, trenutno dostupnoj na tržištu.

To je pametno osveženje unutrašnjosti jahte bez većih zahvata. Omogućava jednostavno, lako i brzo unapređenje enterijera jahte. 

Cilj nam je da postignemo efektne promene koje donose značajnu razliku u prostoru i brzo se isplate.

Tokom ovih mikrorenoviranja blisko sarađujemo s izuzetnim izvođačima radova i veštim zanatlijama koje kontaktiramo, organizujemo i nadgledamo umesto vas.

Na primer, klijenti su kupili prelepu jahtu čija je unutrašnjost bila izuzetno očuvana, ali nije odražavala njihov lični stil. Umesto zahtevnog renoviranja, jahtu je trebalo prilagoditi uz pomoć ponovnog tapaciranja obloga, zamene osvetljenja, tekstila i komadnog nameštaja. 

Ovo mikrorenoviranje omogućilo je našim klijentima jahtu koja sada potpuno odražava njihov lični stil.

Spavaca soba pre i posle, mikrorenoviranje
Naš predlog mikrorenoviranja gostinske kabine na motornoj jahti RENA, izgrađenoj 1989. godine, trenutno dostupnoj na tržištu.

Na drugoj jahti, naš tim je bio zadužen za  manje projekte renoviranja i izmenu nameštaja koji bi transformisali unutrašnjost jahte u veoma ograničenom roku. Iako nisu uključivale strukturalne promene ove intervencije su potpuno transformisale unutrašnji prostor plovila. Redizajnirali smo uzglavlja kreveta, promenili zidne svetiljke, tepihe, ručke i zavese.

Povrh svega, usluge mikrorenoviranja mogu biti odlučujući faktor pri kupovini jahte! 

Na osnovu fotografija prostora i nekoliko mera, uz pomoć 3D skica možemo jednostavno i brzo rekonstruisati postojeći prostor i prikazati mogući izgled jahte uz usluge mikrorenoviranja.

Trpezarija pre i posle renoviranja, mikrorenoviranje
Naš predlog mikrorenoviranja prostora za ručavanje na Tarrab Raised Pilothouse motornoj jahti iz 1995. godine, trenutno dostupnoj na tržištu.

Na posletku, kreiranje  idealne jahte ne podrazumeva nužno uništavanje celog postojećeg enterijera i izgradnju novog ispočetka.  

Ako ste zainteresovani da saznate kako vam usluga mikrorenoviranja može olakšati posao koji vam predstoji, kontaktirajte nas još danas.

p.s. Budući da su naši trenutni projekti mikro-renoviranja obuhvaćeni ugovorima o poverljivosti, sve prikazane primere kreirali smo isključivo u svrhu prezentacije, da demonstriramo naše sposobnosti.  Odabrane jahte su trenutno na prodaju i ukoliko kupite bilo koju od ovih jahti, slobodni ste da koristite naš dizajnerski predlog.

PODELI OVAJ POST: