Salt & Water na Sajmu nautike u Beogradu

Salt & Water na Sajmu nautike u Beogradu

Isplovili smo, zabacili, ulovili i na kraju otišli kući zadovoljni. Tako je izgledao naš provod na ovogodišnjem Sajmu nautike, lova i ribolova u Beogradu. Prošle godine, nedugo nakon što smo objavili dizajn za inovativni plutajući hotel sa katamaranima apartmanima, uzeli smo učešće na beogradskom sajmu što je bilo neverovatno iskustvo. Naša direktorica, Svetlana Mojić, govorila je na samom otvaranju ove manifestacije, pa tako ni ove godine nismo mogli da propustimo najvažniji nacionalni događaj, barem kada je nautika u pitanju. Ovaj put smo se na sajmu snašli kao ribe u vodi, budući da smo dobro znali kako sve funkcioniše.
Za razliku od sličnih manifestacija u Đenovi, Monaku, Kanu, Veneciji i Amsterdamu (koje se trudimo da što češće posećujemo), beogradski sajam nije fokusiran samo na nautiku, već obuhvata više sfera. Budući da živimo u zaista maloj zemlji koja više ni nema izlaz na more, ovaj potez organizatora je sasvim opravdan. Tako se, osim plovila svih vrsta, na Sajmu može naći širok asortiman lovačke, ribolovačke i sportske opreme. Mi smo, naravno, preskočili lov i bacili se pravac na izložene brodiće.
Kao nekadašnja reprezentativka u jedrenju, Svetlana ima puno toga da nas nauči.
 Beogradski sajam je pravo mesto da se upoznate sa ponudom kompanija u regionu i uvek je interesantno videti kako se ova industrija menja iz godine u godinu i u kojoj meri naši proizvođače prate svetske trendove.
Jedan od najboljih projekata koje smo videli ove godine. Jednostavno, praktično i udobno.
 Ove godine najinteresantnije štandove okupirale su kompanije Elan, Monterey i Sea Ray, sve sa odličnim proizvodima u svom asortimanu.
Vidimo se i sledeće godine, naravno.
S&W tim