Kreativne ideje za dečju sobu koje će vas vratiti kroz vreme

Kreativne ideje za dečju sobu koje će vas vratiti kroz vreme

S vremena na vreme dobijemo zadatak da kreiramo prostor koji će nas vratiti u neka stara vremena. Konkretnije, u našu staru dečiju sobu – a nema boljeg mesta od nje, zar ne! Vreme je pokazalo i to da su neki od naših omiljenih klijenata upravo oni najmlađi. Sada ćemo vam ispričati priče o nekima od njih.
Za početak, predstavljamo jednu malu dečačku sobu koju je trebalo dizajnirati tako da u nju stane sve ono što bi inače krasilo sobu jednog dečaka, ali da ostane dovoljno prostora za njegove stvari, posteljinu i radni prostor. Budući da su dimenzije sobe bile zaista male, morali smo dobro da razmislimo koje elemente možemo da preskočimo a koje da inkorporiramo u naš dizajn.
Modularni nameštaj nametnuo se kao logično rešenje, a naši klijenti obratili su se pouzdanim stolarima koji su naše ideje pretvorili u stvarnost. Neka od tih rešenja su: krevet sa opcijom izvlačenja dodatnog ležaja, vrata ormara koja služe kao tabla za pisanje, klupa koja služi kao sanduk, dok je njen naslon ujedno i štitnik za radijator.
Na kraju nismo odoleli, te smo čitavu sobu obojili u naše omiljene nautičke nijanse.
Druga soba koju bismo voleli da vam pokažemo je soba za dve male bliznakinje. I u ovom slučaju, manjak prostora se nametnuo kao najveći izazov, naročito zato što se radi o prostoru za dve osobe. Rešenje smo videli u visini prostora, pa smo se trudili što bolje da je iskoristimo.
Naše male klijentkinje uživele su se u ulogu naših glavnih konsultantkinja na ovom projektu, pa smo po njihovoj želji obojili ovaj prostor u bledo ružičaste nijanse.