3 predloga kako da upotrebite KERROCK u dizajnu enterijera

3 predloga kako da upotrebite KERROCK u dizajnu enterijera

Pred vama je slika enterijera jednog od naših najuspešnijih projekata, katamarana apartmana. No, zaboravite na sve vaše plutajuće snove, jer ovaj put pažnju posvećujemo tajnom junaku ove priče – keroku.
Materijal zvani kerok (iliti KERROCK u originalu) poznat je po svojoj izdržljivosti, i uspešno se bori protiv svakojakih oštećenja, ali i protoka vremena. Samim tim, odličan je izbor kada pričamo o uređenju kupatila, ali i kuhinja, što možete videti i po primeru radne površine u našem katamaranu. Kerok se pravi od jedinstvene kombinacije aluminijum hidroksida i akrilnih polimera, a pritom je otporan na UV svetlosne zrake i toplotu. Na sve to, kerok je i samogasiv.
Sviđa li vam se to što ste saznali? Hajde sada da se pozabavimo praktičnim primerima.
#1 Kerok u porodičnom stanu
Još jedna od prednosti keroka je to što je on prosto neodoljiv pod rukom. Naprosto, kada pipnete kerok, to je kao kada stavite ruku na prirodan kamen. No, većina korisnika ga voli iz prostog razloga što je lak za održavanje, i to uz pomoć sasvim uobičajenih proizvoda. Ukoliko se odlučite za opciju zvanu Kerrock+ dobićete materijal koji se čisti sam od sebe. Da, da, dobro ste pročitali… On se bukvalno čisti sam od sebe. To mu omogućava upravo njegova struktura koja u sebi ima integrisane anti-bakterijske agente koji uništavaju sve bakterije onog momenta kada se one nađu na ovoj podlozi, a njihov dalji razvoj je do daljnjeg sprečen. Upravo iz tog razloga, kerok često biraju vlasnici porodičnih stanova sa velikom i dobro opremljenom kuhinjom.
#2 Materijal po svačojoj meri
Kerok se proizvodi u 92 boje sa različitim efektima. Iz tog razloga se može koristiti ne samo za kuhinje i kupatila, već i za moderne fasade, različite ugostiteljske i radne prostorije, laboratorije i (kao što vidite i na primeru našeg apartmana) pokretne kuće.
#3 Kerok u zajedničkim kancelarijama
U zajedničkim kancelarijama kerok predstavlja logičan i praktičan izbor budući da se radi o visoko-otpornom materijalu kojeg može da koristi više korisnika istovremeno. Kerok je jednostavan, elegantan, čist, i samim tim odgovara svim radnim prostorima i površinama. Mi smo ga upotrebili prilikom dizajniranja zajedničkog toaleta jedne velike moderne kancelarije uređene u pop art stilu.
Više informacija o ovom zanimljivom materijalu možete naći na njegovom zvaničnom sajtu.