Fashion Showroom Interior

Fashion Showroom Interior

The brand new showroom of the Serbia-based fashion company makes a truly exquisite space. The facility includes a brand new showroom along with staff offices. The workplace is professional, elegant and simple, completely in line with the company culture. Its design maximizes the use of daylight, which is why the rooms are bright, spacious and airy. 
The spacious object counts 500 square meters across two levels. Its main purpose has been defined even before our team started working on it. The object has the underfloor heating produced by the geothermal heat pumps that use electricity and the earth’s thermal energy. This type of heating meets the criteria of energy efficiency.
The flexibility of space was also of the utmost importance. The premises were designed with the potential of facilitating an increased number of users in the event of employee expansion.  Moreover, together with our client and handymen, we came to a solution where all the cables and installations are hidden from plain sight.
The entrance hall provides a lovely welcome to visitors and associates. There is a reception desk with a waiting room and a striking award-filled corner. Behind this is a hidden cargo elevator, so fashion items can be easily moved from one floor to another. The ground floor holds a small conference room for work meetings, two large offices for the accounting and IT department, as well as a photo studio. Both the ground floor and the top level also hold auxiliary rooms, kitchenettes, and toilets.
Within the large hall on the top level is a spacious corner for the director’s assistant. Included on this floor are the senior management office, the director’s office, and a large conference room for meetings, lectures, and presentations of collections. The director’s office has large windows that provide plenty light and allow a view of the minimalist garden on the upper level of the building. In this room, there is also a corner for fabric selection and brainstorming sessions. Next to it is a separate bathroom.
The company staff has entered the object several months ago. Currently, parts of the entrance and the front facade are under construction, based on the Salt & Water design.