Dizajn fasade u Subotici

Dizajn fasade u Subotici

Ovo idejno rešenje fasade budućeg objekta u centru Subotice je Salt & Water timu osvojilo otkup i 4. mesto na zvaničnom konkursu!
Cilj ovog konkursa bio je da se pronađe najbolje idejno rešenje za fasadu buduće zgrade u strogom centru grada. Poseban izazov predstavljala je činjenica da će se ova zgrada nalaziti između dva zaštićena istorijska objekta, subotičke Poliklinike i gradske gimnazije iz 19. veka. Samim tim, jedan od naših glavih zadataka bila je izvedba rešenja koje odgovara duhu mesta, ali i potrebama budućih stanara i korisnika zgrade.
Inspirisani našom ličnom potrebom za pokretom i tendencijom raznih objekata da se menjaju kroz vreme, osmislili smo dizajn koji vam upravo sada predstavljamo. U pitanju je naš prvi projekat ovog tipa i više smo nego zadovoljni rezultatom koji smo ostvarili na ovom konkursu.
Više o ovom konkursu i projektu možete pročitati na našem blogu.